تبلیغات
وبلاگ - طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی
 
وبلاگ
صفحه نخست                 تماس با مدیر                    پست الکترونیک                   RSS                  ATOM
نظرات ()
نوشته شده توسط وبلاگ در تاریخ یکشنبه 10 اردیبهشت 1396



مفیدستان:

کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته است. سایر انواع کوفته عبارتند از کوفته شوید باقلا، کوفته نخودچی، کوفته برنجی، کوفته کله گنجشکی و… در این مطلب پخت کوفته تبریزی اصل را آموزش می‌دهیم.

سس کوفته، سبزی کوفته، کوفته برنجی، انواع کوفته، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

قبل از تهیه کوفته تبریزی به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر
    است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله انتخاب شود. نسبت استفاده گوشت‌ها نصف و
    نصف خواهد بود.
  • سبزی مورد استفاده در تهیه کوفته تبریزی
    شامل: تره، مرزه، شوید، جعفری، ترخون می‌باشد.
  • در صورت استفاده از چرخ‌گوشت برای ترکیب
    مواد، برای اینکه مواد به راحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند،
    قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.
  • آب پیاز باید کاملا گرفته شود.
  • هنگام اضافه کردن کوفته‌ها به قابلمه سس، حرارت می‌بایست
    پایین باشد.
  • برای پخت کوفته بهتر است چند دقیقه اول
    درب قابلمه باز باشد سپس درب آن را بگذارید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مواد کوفته را به ۱۰ قسمت تقسیم نمایید و هر کوفته را به طور جداگانه پر کنید. در این صورت نیازی به استفاده از تنظیف نخواهد بود. همچنی می‌توانید ران مرغ پخته شده را جایگزین تخم مرغ برای مواد میانی کوفته کنید که در این صورت کوفته شاخ‌دار خواهید داشت.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

در ادامه با دلایلی که باعث وا‌رفتن
کوفته می‌شود
بیشتر آشنا خواهیم شد.

مواد لازم جهت تهیه و پخت کوفته تبریزی









لپه

۱ پیمانه

گوشت چرخ‌شده

۵۰۰ گرم

پیاز خام

۱ عدد

برنج

۱ پیمانه

سبزی

۵۰۰ گرم

تخم مرغ

۱ عدد

سیب زمینی

۱ عدد

نمک، فلفل، زیره سبز، زعفران

به میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

ابتدا گوشت چرخ‌شده و پیاز رنده شده را
درون غذاساز و یا هاون برقی ریخته و برای چند دقیقه کاملا میکس کنید.

لپه پخته‌شده و سیب‌زمینی پخته و رنده
ریز شده (متوسط) را نیز به طور جداگانه درون غذاساز نرم کنید.

سس کوفته، سبزی کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

برنج را که از قبل به مدت ۸ دقیقه در آب جوش نیم‌پز و میکس کرده‌اید به مواد اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

سس کوفته، سبزی کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

همه مواد را به ظرف نسبتا گودی منتقل نمایید
و نمک، فلفل، در صورت تمایل زیره سبز، زعفران آب‌زده و تخم مرغ را اضافه کنید و
خوب ماساژ دهید. (می‌توانید از غذاساز کمک بگیرید.)

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

سبزی خردشده را به مواد اضافه کنید و
خوب ترکیب کنید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

در این مرحله یک تنظیف پارچه‌ای را کف
یک کاسه قرار دهید و کلیه مواد کوفته را درون تنظیف بریزید.

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

مواد لازم جهت فیلینگ کوفته تبریزی






پیاز سرخ‌شده

۲ قاشق غذاخوری

گردو

۱/۴ پیمانه

آلو

۱/۲ پیمانه

زرشک (اختیاری)

۱/۴ پیمانه

تخم مرغ آب‌پز

۱ عدد

پر کردن کوفته تبریزی

در این مرحله گردوی خیس‌خورده، در صورت
تمایل تخم مرغ آب‌پز شده، زرشک و آلو را وسط مواد کوفته قرار دهید و تنظیف را به
خوبی گره بزنید و با دست مرطوب کوفته را به شکل گرد فرم دهید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

مواد لازم جهت تهیه سس کوفته تبریزی





رب گوجه‌فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

پیاز

۱ عدد

آب

۴ پیمانه

نمک، فلفل، زعفران

به میزان لازم

طرز تهیه سس کوفته تبریزی

پیاز را سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی را تفت
دهید و ادویه‌جات را اضافه کنید و در نهایت آب را بیفزایید.

سپس کوفته را درون سس قرار دهید و به
مدت ۵ تا ۶ ساعت با حرارت ملایم پخت کنید.

سبزی کوفته، انواع کوفته، کوفته برنجی، دلایل وا رفتن کوفته،آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی اصل،سس کوفته

دلایلی که باعث وا رفتن کوفته
می‌شود:

  • متعادل نبودن نسبت مواد اولیه
  • پختن کامل لپه و برنج
  • مقدار لپه بیش از حد
  • چرب بودن بیش از حد گوشت
  • درست ورز ندادن مایه کوفته
  • استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود
    که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد.

گروه آشپزی ستاره



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c-%d8%a7%d8%b5%d9%84-%d9%88-%d9%85%d8%ac%d9%84%d8%b3%db%8c/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : وبلاگ
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :